Verhuizen

Opruimen?
Graag!

 

Hoe rommeliger ons huis, hoe onrustiger ons hoofd. Onrust maakt weer dat je je niet fijn voelt thuis. Tijd om hiermee aan de slag te gaan en dat fijne, opgeruimde gevoel weer terug te krijgen!

Op verschillende manieren kan ik je hiermee helpen:

  • Teveel spullen?
  • Te weinig ruimte?
  • Alles ligt op de verkeerde plek?
  • Niets kunnen terug vinden?
  • Hoe organiseer ik dit nu zodat ik hier in de toekomst geen last meer van heb?

Het grote-stappen-snel-klaar-traject

Heb je een eenmalig opruimprobleem, -klus? Dan kijken we samen naar het aan te pakken gebied. Samen bepalen we het te behalen einddoel. Ik ga vervolgens voor je aan de slag met sorteren en ordenen en deel daarna alles praktisch in. Daarna neem jij de beslissing over wat te doen met de overige spullen.

 

Coachingstraject

Opruimen en ordenen is een terugkerend probleem. Als het al lukt ben je al gauw weer terug bij af. Samen kunnen we het zo aanpakken dat wat opgeruimd is ook opgeruimd blijft.  Tijdens het traject coach ik je voortdurend, leer ik je hoe om te gaan met maken van keuzes, hoe te starten, hoe tot een juiste indeling te komen die voor jou werkt. Kortom ik help je met allerlei trucs en tips om je opgeruimde huis zo te houden.

‘Rommel is een stapeltje angst voor een toekomstig gemis’

Diverse
mogelijkheden

Nieuwsgierig naar hoe wij bij jou thuis rust en ruimte kunnen krijgen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel direct 06-15864182.

b

Administratie

Verhuizen

Opruimen

Laten we kennismaken
Vul in of bel.

Ik neem binnen 24 uur contact met u op.

1 + 2 =

Share This