Blogs en tips

Op deze pagina kan je mijn blogs en tips lezen. Tijdens mijn werk kom ik veel issues tegen die onbesproken blijven. Dit houdt mij dan bezig en hierover schrijf ik dan zodat ik mijn gedachten met jullie kan delen. Reageer gerust!

80 is het nieuwe 60

80 is het nieuwe 60 Seniorendiensten… Tja, wat moeten we ons hier nu bij voorstellen? Senioren van tegenwoordig zijn toch veel actiever dan vroeger? Kunnen ook steeds beter overweg met mobiele telefoon of tablet, weten daardoor ook veel beter de juiste mensen te...

Lees meer

december tips

7 handige december tips Deze week is voor velen de herfstvakantie begonnen. De bladeren kleuren weer mooi rood, geel en bruin. De regen slaat af ten toe al flink tegen de ramen aan. We doen weer wat eerder de gordijnen dicht en steken de kaarsjes aan. Alles duidt er...

Lees meer

7 van zomer naar herfst kledingtips

7 van zomer naar herfst kledingtips Het weer is nu toch echt definitief omgeslagen. De zomer maakt plaats voor echt herfstweer. En hoewel ik niet echt afscheid wil nemen van het heerlijke zonnetje zie ik nu toch vaker een grijze lucht, regendruppels op de ramen of een...

Lees meer

Wat is mijn toegevoegde waarde als organizer?

Wat is mijn toegevoegde waarde als organizer? Vanmorgen tijdens een stevige wandeling luisterde ik naar de Tedtalk van Casey Brown: Ken je waarde en vraag erom! Een inspirerende talk die mij echt aan het nadenken heeft gezet over wat nu precies mijn waarde als...

Lees meer

Praten en opruimen gaan hand in hand

Even wat anders... Vorige maand mocht ik bij de NS een online workshop geven. Een mooi initiatief om de werknemers tijdens het thuiswerken gedurende de 2e corona lockdown even iets anders te laten doen dan alleen maar bezig te zijn met hun werk. En dat nu juist het...

Lees meer

Wat heb jij van huis uit meegekregen?

Onlangs werd ik door Carla Touw van Represent Eemnes geïnterviewd voor een podcast. Leuk om over mijn vak als organizer te mogen praten! Tijdens dit gesprek vroeg Carla aan mij of ik altijd al georganiseerd ben geweest? Leuke vraag en ik begon ook direct te lachen....

Lees meer

Timemanagement, ook handig voor thuis

Timemanagement, ook handig voor thuis Het is bijna december! Een maand vol gezelligheid, lichtjes, versieringen, misschien ook kadootjes, lekker eten. Kortom allemaal leuke dingen om naar uit te kijken! Maar niet bij iedereen overheerst het warme, gezellige gevoel....

Lees meer

2 karakters, 1 huishouden. Hoe ruim je op?

2 karakters, 1 huishouden. Hoe ruim je op? Zodra ik in gesprek raak over mijn werk als organizer krijg ik vaak direct het volgende te horen: “oh, maar ik weet wel iemand die jouw hulp goed kan gebruiken” of “kan je ook mijn partner helpen zodat ik mij niet meer zo...

Lees meer

Laten we kennismaken
Vul in of bel.

Ik neem binnen 24 uur contact met u op.

9 + 8 =

Share This