blogs en tips

Op deze pagina kan je mijn blogs en tips lezen. Tijdens mijn werk kom ik veel issues tegen die onbesproken blijven. Dit houdt mij dan bezig en hierover schrijf ik dan zodat ik mijn gedachten met jullie kan delen. Reageer gerust!

NEE zeggen, hoe doe je dat?

nee zeggen, hoe doe je dat? (op een duidelijke én aardige manier) Kost het jou veel moeite om een krachtig en duidelijk NEE te zeggen? Heb je, als je toch weer ja hebt gezegd, achteraf vaak spijt hiervan? Vraag je je af hoe het toch komt dat je zo’n moeite hebt met...

Lees meer

Last van uitstelgedrag? 5 tips!

last van uitstelgedrag? 5 tips om toch aan de slag te gaan! We kennen het gevoel allemaal wel.. Je wilt gaan sporten maar het regent en je denkt; ach, er is toch niets mis mee om morgenochtend te gaan? Of, de woonkamer is ontploft en moet nu eindelijk eens goed worden...

Lees meer

Je belastingaangifte, wat heb je nodig?

jE BELASTINGAANGIFTE,  WAT HEB JE NODIG? Het is weer bijna maart! Tijd om de documenten die je nodig hebt voor je belastingaangifte bij elkaar te zoeken. Dit scheelt je straks tijd én stress. Want hoewel we allemaal de wens hebben om de aangifte snel te doen en er dan...

Lees meer

5 methodes om te leven met minder spullen

5 methodes om te leven met minder spullen Wil jij ook zo graag leven met minder spullen? Genieten van de spullen die je hebt, zonder dat je je eerst helemaal suf moet zoeken waar ze gebleven zijn? Wil jij ook zo graag genieten van je vrije tijd, rustig op de bank of...

Lees meer

9 administratie tips

9 administratie tips Puilen jouw mappen met administratie uit? Ben je daardoor het overzicht kwijt? Geeft dit onrust?  Als ik bij klanten kom om hen met de administratie te ondersteunen loop ik regelmatig tegen overvolle mappen aan, stapels post (vaak al jaren oud)...

Lees meer

80 is het nieuwe 60

80 is het nieuwe 60 Seniorendiensten… Tja, wat moeten we ons hier nu bij voorstellen? Senioren van tegenwoordig zijn toch veel actiever dan vroeger? Kunnen ook steeds beter overweg met mobiele telefoon of tablet, weten daardoor ook veel beter de juiste mensen te...

Lees meer

december tips

7 handige december tips Deze week is voor velen de herfstvakantie begonnen. De bladeren kleuren weer mooi rood, geel en bruin. De regen slaat af ten toe al flink tegen de ramen aan. We doen weer wat eerder de gordijnen dicht en steken de kaarsjes aan. Alles duidt er...

Lees meer

7 van zomer naar herfst kledingtips

7 van zomer naar herfst kledingtips Het weer is nu toch echt definitief omgeslagen. De zomer maakt plaats voor echt herfstweer. En hoewel ik niet echt afscheid wil nemen van het heerlijke zonnetje zie ik nu toch vaker een grijze lucht, regendruppels op de ramen of een...

Lees meer

Wat is mijn toegevoegde waarde als organizer?

Wat is mijn toegevoegde waarde als organizer? Vanmorgen tijdens een stevige wandeling luisterde ik naar de Tedtalk van Casey Brown: Ken je waarde en vraag erom! Een inspirerende talk die mij echt aan het nadenken heeft gezet over wat nu precies mijn waarde als...

Lees meer

Praten en opruimen gaan hand in hand

Even wat anders... Vorige maand mocht ik bij de NS een online workshop geven. Een mooi initiatief om de werknemers tijdens het thuiswerken gedurende de 2e corona lockdown even iets anders te laten doen dan alleen maar bezig te zijn met hun werk. En dat nu juist het...

Lees meer

Wat heb jij van huis uit meegekregen?

Onlangs werd ik door Carla Touw van Represent Eemnes geïnterviewd voor een podcast. Leuk om over mijn vak als organizer te mogen praten! Tijdens dit gesprek vroeg Carla aan mij of ik altijd al georganiseerd ben geweest? Leuke vraag en ik begon ook direct te lachen....

Lees meer

Laten we kennismaken
Vul in of bel.

Ik neem binnen 24 uur contact met u op.

11 + 5 =

Share This